Ett robust affärssystem med lager och logistik

Visma Business har både bredden och djupet. Därför är det ett affärssystem som är väldigt bra på väldigt mycket och därför passar de flesta företag.

Det anpassningsbara affärssystemet - Visma Business

Upplev kraften av Visma Business, ett mångsidigt och flexibelt affärssystem, konstruerat med en kraftfull standardkonfiguration och oändliga anpassningsmöjligheter för att matcha dina befintliga, smarta och unika verksamhetsprocesser. Utvidga smidigt med våra färdiga tilläggstjänster och skapa en helhetslösning som utmanar alla konkurrenter.

Visma Business: Förenar dina befintliga system

Visma Business är utrustat med ett dynamiskt API som gör det möjligt för auktoriserade system att nå data lagrad inuti Visma Business. Detta skapar en sömlös integrationsmöjlighet och låter era system "kommunicera" med varandra, vilket resulterar i en unik lösning skräddarsydd för era specifika behov.

Nyckelfunktioner inkluderar:

  • Automatiserade processer för effektiv verksamhetsdrift
  • Flexibilitet att passa alla företag, stora som små
  • Ett Skandinaviskt ERP-system, anpassat för våra regionala behov.
VB_bild

Visma Business: Ditt Optimerade Affärssystem

Visma Business kombinerar fördefinierade processer rika på funktionalitet, med enastående flexibilitet som möjliggör anpassning till krav på både affärs- och användarnivå. Dess kraftfulla API (VBS) möjliggör enkel integration med andra applikationer.

Visma Business erbjuder moduler och molntjänster som adderar värde till varje Visma Business-lösning. Med Visma Business kan du ha en lösning optimerad för ditt företag utan stora och kostsamma utvecklingsprojekt.

Visma Business är en del av Vismas erbjudande för små och medelstora organisationer. Den erbjuder en bred funktionalitet med mycket hög flexibilitet. Upplev kraften av anpassningsbarhet idag med Visma Business!

BEWi

BEWi samlade alla bolag och processflöden i ett affärssystem

Med flera nya företagsförvärv och produktionsanläggningar över hela landet uppstod behovet av ett gemensamt affärssystem för att kunna effektivisera processflödet.

Det nya affärssystemet löste problemet med växtvärk

Som för så många andra företag som det går bra för upptäckte man snart att den gamla affärssystemlösningen som man arbetade med inte längre klarade av att hantera alla transaktioner, fakturor och kunder.

worker-of-contemporary-large-warehouse-scanning-qr-2021-09-24-03-22-55-utc
heap-of-metal-scrap-at-junkyard-against-blue-sky-2021-08-28-23-56-39-utc

Nu kan Lantz Järn och Metall äntligen jobba snabbt och effektivt

Ett integrerat och komplett affärssystem i molnet som helt automatiserar processer och hanterar komplexa, repetitiva bokföringsuppgifter. Perfekt för större bolag som vill minska kostnader och öka resultaten genom att effektivisera tid, resurser och teknik.

Kontakta Traventus idag

Bana väg för bättre processer och prestationer i din verksamhet – och de team som du stöder – med Traventus.