Support och förvaltning

Med våra tjänster inom support och förvaltning får du tillgång till rätt hjälp när du behöver den.

Vi hjälper dig

Vi finns på plats alla vardagar under kontorstid och ser till att hantera dina ärenden med all den kunskap vi besitter. Med vår support ska ni känna er trygga och kunna fokusera på er verksamhet.

Med ett avtal i din hand, får du kostnadskontroll och du ser på tydligt sätt kostnader och vilka tjänster du erbjuder dig.

Kommunikation

Kontinuerligt med tips & trix samt produktnyheter

Tillgänglighet

Bemannad med personal mellan 08-16, vardagar via telefon och e-post 

Kunskapsbank

Självhjälp genom utökad kunskapsbank dygnets alla timmar 

Expertis

Vår långa erfarenhet och höga kompetens inom Visma

  Peppol är en digital plattform för elektronisk handel som används för att skicka och ta emot fakturor och andra dokument mellan företag i olika länder.

  Det är en öppen standard som stöds av många olika organisationer och företag, och som syftar till att göra det enklare och snabbare att hantera fakturor och andra affärsdokument elektroniskt.

  Peppol använder sig av olika standarder för elektronisk handel, såsom OpenPEPPOL, GS1 och ISO, för att säkerställa att dokumenten är läsbara och kan hanteras av olika system.

   

  ROI står för return on investment, eller avkastning på investering på svenska. Det är ett mått på hur mycket vinst eller förändring i värdet en investering ger relativt till den kostnad som investeringen har medfört.

  ROI räknas genom att dela nytta eller vinst som investeringen har gett med den totala kostnaden för investeringen, och resultatet multipliceras sedan med 100 för att få ett procentsats.

  ROI används ofta för att jämföra olika investeringar och för att avgöra vilka investeringar som är mest lönsamma.

   

  En e-faktura är en elektronisk faktura, det vill säga en faktura som skickas och tas emot digitalt istället för på papper.

  E-fakturor använder sig av olika standarder för elektronisk handel för att säkerställa att fakturorna är läsbara och kan hanteras av olika system. E-fakturor är vanligt förekommande i många branscher och är ett effektivt sätt att hantera fakturor på, eftersom det gör det möjligt att skicka och ta emot fakturor snabbt och enkelt, och att hålla koll på betalningar och förfallodagar på ett enkelt sätt.

   

  Är du intresserad av vårt supportavtal?

  Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

  Certifierad Vismapartner

  På samma sätt som du behöver välja ett affärssystem som passar din verksamhet behöver du också en partner som är rätt för dig. Rätt partner kan förstå just dina behov och komma med lösningar som fungerar för just ditt företag. 

  vismaTopbild

  Kontakta Traventus idag

  Bana väg för bättre processer och prestationer i din verksamhet – och de team som du stöder – med Traventus.