Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig inom kort.

Namn

Telefon

E-post

VÅRA LÖSNINGAR

Tillsammans hittar vi rätt affärssystem som gör ditt företag mer effektivt

Affärssystemet är hjärtat i företaget. Det ska effektivisera det dagliga arbetet men också skapa förutsättningar för ökad lönsamhet. Det ska leverera verksamhetskritisk information. Det ska vara enkelt och roligt att arbeta med. Och det ska vara pålitligt och robust.

Vi hjälper ditt företag hela vägen. Från val av det affärssystem som lämpar sig bäst till installation, anpassning och konvertering av befintlig information. Vi ser också till att alla medarbetare som ska arbeta i systemet får en rejäl utbildning så att de snabbt kan komma igång i det nya systemet. Dessutom finns vår kundsupport tillgänglig om man behöver fråga om råd.

 

Visma Business

Visma Business

Ett komplett affärssystem med lager och logistik för det större företaget. Kom igång snabbt med en färdig lösning eller skräddarsy systemet efter företagets specifika behov.

Läs mer

Visma Administration

Visma Administration

Landets mest beprövade och använda affärssystem utvecklat speciellt för mindre företag med höga krav på funktionalitet, flexibilitet och användarvänlighet.

Läs mer

Visma.net

Visma.net

Visma.net är ett komplett webbaserat affärssystem i molnet med alla funktioner som behövs för att ha optimal lagerstyrning och ekonomisk kontroll.

Läs mer