Vi vill göra vardagen enklare, smidigare och säkrare för dig

Vi på Traventus är i första hand verksamhetskonsulter som brinner för att göra ditt jobb som företagare enklare, mer effektivt, tryggare och roligare. Vi har lång erfarenhet och stor expertis inom affärssystem men det vi är absolut bäst på är att förstå dina ambitioner och behov samt att hitta rätt lösningar som tar dig dit du vill, och ännu längre.

Vi har lång erfarenhet av inte bara Vismas affärssystem, utan även av logistik, ekonomi, IT, näringsliv och hur det är att driva företag. Den långa och breda erfarenheten gör att vi har gått flera mil i våra kunders skor. Vi vet så väl hur vardagen och dess utmaningar ser ut på ett företag. Vi vet precis hur man undviker misstag och hittar de bästa lösningarna som gör livet lättare både idag och i framtiden. Dessutom har vi förståelsen och kunnandet som behövs för att få en verksamhet att bli mer effektiv och fri att växa i den takt den vill.

Vi är en liten och mycket effektiv organisation som jobbar snabbt, flexibelt och som alltid har tid för våra kunder. För oss är kvalitet och omtanke viktigare än kvantitet och vi räknar vår framgång i hur nöjda våra kunder är. Som konsulter är vi lyhörda och engagerade och vi vill vara den kompis du hör av dig till när du behöver få någonting löst.

Sätt oss gärna på prov!