Traventus hjälper större företag upp i molnet

Traventus vill göra vardagen för större företag både enklare, smidigare och säkrare genom att hjälpa dem att gå över till ett affärssystem i molnet.
– Vi älskar när våra kunder utmanar oss, säger Jakob Fredin, vd.

Traventus var Vismas första certifierade partner som sålde – och levererade Visma.net. 2012 hade företaget fyra anställda, och idag har de mer än fyrdubblat antalet medarbetare.

– Vi ville vara med från början eftersom vi såg att Visma.net hade stor potential. Visma har dessutom alltid fokuserat på att utveckla moderna processer, säger Jakob Fredin, vd på Traventus.

Visma.net är utvecklad främst för den nordiska marknaden, vilket var en av anledningarna till att Traventus kände sig positiva till att bli en certifierad partner.

– Det är viktigt för oss att ha en leverantör som arbetar nära oss – och som förstår marknaden. Vi har en riktigt bra relation med Visma, och vi får både hjälp och stöd av dem. Alla våra anställda är dessutom certifierade konsulter för Visma.net, säger Jakob Fredin.

Han kallar Traventus för en liten och effektiv organisation som är både snabb, lättillgänglig och transparent. De uppmanar både sina nya och befintliga kunder att sätta dem på prov.

– Vi älskar när våra kunder utmanar oss. Affärssystemet är hjärtat i företaget. Det ska effektivisera det dagliga arbetet, men också skapa förutsättningar för ökad lönsamhet, säger Jakob Fredin.

Traventus hjälper företag hela vägen. Från rådgivning om det affärssystem som passar varje kund bäst, till att importera data från deras gamla system. Även om Visma.net är en modern molnlösning så behöver det anpassas efter kundens unika behov.

– Vi ser också till att alla medarbetare som ska arbeta i systemet får en rejäl utbildning så att de snabbt kan komma igång, säger Jakob Fredin.

För att bli en certifierad partner måste alla företag genomgå ett certifieringsprogram. Den breda kunskap och erfarenhet Vismas partners har säkerställer förstklassiga leveranser och långsiktigt stöd i kundernas IT-projekt.

– Vi har en bred kundbas och arbetar med allt från byggbolag till läkemedelsföretag och grossister. Vi märker att intresset för Visma.net ökar, och att allt fler företag har en strategi för när de ska gå över till ett affärssystem i molnet, säger Jakob Fredin.

Recent Articles

Företag betalar dyrt genom att inte investera i en modern ERP-lösning

Företag som sitter med gamla ERP (affärssystem) lösningar riskerar att snabbt tappa konkurrenskraft...

Lantmännens ekonomiavdelning är digitaliserad med Visma.net

Lantmännen ägs av 20 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i...

5 anledningar att använda Visma.net ERP för lagerhantering

Visma.net är ett molntjänst-system för lagerhantering, lämpat för dig som vill effektivisera din...