Träffa Niels Juul-Möller, verksamhetskonsult för Visma Business

1672277202Nisse blogg

 

 

 

 

 

 

 

 

NIELS JUUL-MÖLLER.

Niels Juul-Möller var med och grundade Traventus år 2012 och är därför en bidragande faktor till att Traventus är där det är idag. Han har varit med på en otroligt spännande resa och sett Traventus växa mer för varje år som går. 

Hälsa och välmående är en stor del av Traventus och Niels är den som brinner lite extra för denna fråga. Det är han som håller i den så kallade "Nissefysen" varje vecka som är väldigt uppskattad av resterande på bolaget. 

Niels jobbar som verksamhetskonsult för våra kunder som använder systemet Visma Business och vi har valt att ställa honom några frågor för att få reda på mer om vad hans roll som verksamhetskonsult innebär och varför det är så roligt att jobba på just Traventus.  


Vad innebär din roll som verksamhetskonsult på Traventus? 

"Jag är ofta med och omvandlar kundernas önskemål inom logistik, lager och produktion till användbara flöden i Visma Business. Jag hjälper till med implementationen av systemet och är med när kunden kommer igång.

Efterföljande är en stor del av jobbet att lyssna samt utmana kunder och hjälpa dem med beslut och förändringar kring sin verksamhet. Internt är jag mentor och bollplank till nya drivna konsulter och som fysledare slår jag gärna ett slag för rörelse och hälsa." 

 


 

"Min roll är otroligt omväxlande och utmanande. Det är väl därför det aldrig blir tråkigt och jag känner att det är roligt att gå till jobbet varje dag!" 

 kollegor (4)

Vad är det som gör det så roligt att jobba på Traventus? 

"Där inte bara själva arbetsuppgifterna som gör det roligt, det är också mina fantastiska kollegor. Det är kul att jobba med folk som är både duktiga, ödmjuka och drivna. Jag ser fram emot alla möten med dem, oavsett om det är för arbetsuppgifter, sociala händelser eller ett fyspass. Jag känner stöd från alla nivåer i bolaget, både ledning och konsulter." 

 

Hur skulle du beskriva Traventus kultur?

"Vi har roligt, det är högt till tak, vi bryr oss om varandra och vi hjälps åt. Det finns mycket möjligheter att påverka sin egen roll. Traventus utvecklar sig som arbetsplats varje dag och jag älskar att vara med på resan."

 

När känner du yrkesstolthet? 

"När våra kunder litar på oss i alla lägen. När våra förslag och lösningar hjälper en kund så att de tycker hela projektet är en vinst. När man kan ha samtal med alla nivåer i ett bolag och känna ömsesidig respekt och förtroende med alla."

 

Vad vill du säga till den som funderar på att söka jobb på Traventus?

"Kom hit! Det finns inget att tveka på. Testa dina vingar och se om du också älskar konsultrollen!"

 


 

Vill du arbeta tillsammans med Niels? 

HITTA DITT DRÖMJOBB HÄR!