Träffa Martina Holm, affärsutvecklare på Traventus

Martina blogg

 

 

MARTINA HOLM.

Martina började jobba på Traventus i augusti 2015. Hon började i vår support som är en fantastisk möjlighet för nya anställda att lära sig systemet och skapa relationer med våra kunder. 

 

Idag jobbar Martina med försäljning och affärsutveckling. Men Martina gör så mycket mer än bara detta; hon vann nyligen pris för Traventus mest ödmjuka medarbetare samt Traventus värdegrundsambassadör år 2022. Detta säger mycket om Martina som person och hon lägger stor energi i att behandla hennes medarbetare som hon vill bli behandlad själv. Hon är en glädjespridare helt enkelt, och det smittar av sig! 

 

Självklart är vi nyfikna på Martina och vill veta mer om henne och hennes roll som affärsutvecklare på Traventus. 

 


Hur är det att jobba på Traventus? 

"Det är ett väldigt varierande, utmanande och roligt jobb. Jag får ständigt lära mig nya saker samtidigt som jag alltid har nytta av det jag redan kan. Det är väldigt spännande att kunna visa på effektiva lösningar hos våra kunder som gör att de blir mer effektiva och nöjda med sina system. Då kan de fokusera på det som verkligen är viktigt för deras verksamhet. I min roll får jag också möjlighet att stötta mina kollegor internt och tillsammans kan vi ge de bästa förutsättningarna för våra kunder att fortsätta utvecklas.

 


 

"Vi är ett gäng glada människor som tycker om att skratta och göra saker riktigt bra.

 kollegor (5)

Vad är det som gör det så roligt att jobba på Traventus? 

"Det bästa på Traventus är mina kollegor och att vi hela tiden jobbar tillsammans för att göra vardagen bättre för oss och för andra." 

 

Varför valde du att börja på Traventus?

"Att jobba med affärssystem och människorna som använder systemen känns väldigt lockande. Att kunna göra IT tillgängligt och enkelt för andra känns värdefullt för mig."

 

När känner du yrkesstolthet? 

"När vi har presenterat och levererat en lösning till en kund som påtagligt gjort dem mer effektiva i sin vardag."

 

Vad vill du säga till den som funderar på att söka jobb på Traventus?

"Sök! Känn oss på pulsen och se att vi är ett glatt gäng som gärna blir fler. Här har du möjlighet att utvecklas och påverka verksamheten samtidigt som det finns en trygghet och stabilitet i oss som är en bra grogrund."

 


 

Vill du arbeta tillsammans med Martina? 

HITTA DITT DRÖMJOBB HÄR!