Träffa Kristin Jennefelt, en av våra verksamhetskonsulter

Kristin bild (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

KRISTIN JENNEFELT.

Kristin började som Verksamhetskonsult på Traventus i september 2022. Kristin är ekonom i grunden och har tidigare jobbat många år som Controller inom finans, bokslut och rapportering. Hon har alltid varit intresserad av hur man kan förbättra och förenkla ekonomiprocesser och rapportering med hjälp av system. Utöver sin roll som konsult hos oss har hon även en firma där hon jobbar med träning samt som yogainstruktör. Träning och att vara ute i naturen är en stor del av hennes vardag och hon har ofta en ny sport på gång. 

 

Men på Traventus sysslar hon med affärssystem, mer specifikt så är hon en av våra ekonomikonsulter för Visma Business ERP. Självklart har vi ställt henne några frågor om hennes roll och hur hon tycker det är att jobba på Traventus. 


Vad har du för roll idag och hur har din tid på Traventus sett ut hittills? 

"I dag är jag Verksamhetskonsult på Traventus. Min roll innebär att jag hjälper kunder att utveckla, effektivisera och automatisera deras ekonomiska rutiner och processer i Visma Business. Jag började med utbildning i Visma Business och arbetade därefter i supporten.

 

I supporten lärde jag mig otroligt mycket. Där fick jag chans att lära känna våra kunder och jag lärde mig mycket om Visma Business. Att starta i supporten och sedan gå över till konsultrollen var ett perfekt upplägg. Jag skaffade mig en bred kunskapsöverblick över Visma Business i supporten. Det drar jag nytta av i rollen som Verksamhetskonsult idag, då jag har ett helhetsperspektiv även om jag utför mer specifika och koncentrerade uppdrag.

 


 

"Det bästa med Traventus är KOLLEGORNA! 

 kollegor (11)

 

Hur är det att jobba som Verksamhetskonsult på Traventus?

"Jag trivs väldigt bra i min roll. I min roll i dag har jag chans att få bidra med förbättringar och automatiseringar via Visma Business. Jag är även en social person så kontakten med kunderna är otroligt viktig för mig."

 

Vad är det som gör det så roligt att jobba på Traventus? 

"Vi har verkligen roligt tillsammans på Traventus och tränar till och med ihop. Vi har ofta AW och det finns alltid något trevligt event på gång. Det finns en "vi-anda" och alla arbetar professionellt och gemensamt mot att lösa kundernas utmaningar." 

 

Varför valde du att börja på Traventus?

"Jag valde Traventus för att arbetsuppgifterna intresserade mig. En kombination av IT, ekonomi samt en social del via kunderna. Jag valde även Traventus för att jag direkt kände att här fanns en bra gemenskap och en bra företagskultur."

 

Hur hade du beskrivit kulturen på Traventus?

"På Traventus finns verkligen en bra företagskultur. På Traventus hjälper vi varandra framåt med kundernas utmaningar. Vi frågar varandra hur vi mår och ser till att ha roligt på jobbet. Traventus har en "sportig" kultur, "högt till tak" och en bra balans mellan arbets- och privatliv."

kollegor (15)

 

Vad vill du säga till den som funderar på att söka jobb på Traventus?

"Inget att fundera på! Kom till oss. Du kommer trivas. Vi växer och det är en spännande resa att vara med på. På Traventus har du chans att utvecklas. Här finns tydliga mål, både för Traventus som helhet, men även för dig individuellt om så önskas."

 


 

Vill du arbeta tillsammans med Kristin? 

HITTA DITT DRÖMJOBB HÄR! 

 

 

Recent Articles

Träffa Erika Carlsson, en av våra Visma.net ERP konsulter

Välkommen Daniel Pedersen-Dambo!

Digitalisering av HR – därför behövs den och så gör ni den bäst

I dag har i princip alla organisationer förstått att en digitalisering av verksamheten är en...