Träffa Liridon Berisha

Liridon bild

 

 

 

 

 

 

 

 

LIRIDON BERISHA.

Liridon blev en del av Traventus-familjen i juli 2022. Liridon är anställd som verksamhetskonsult på Traventus och kommer efter en tid i vår grymma support gå vidare i sin roll som konsult. Han är idag en del av vårt supportteam för Visma Business ERP där han dagligen hjälper kunder med deras systemfrågor och är med och utvecklar samt förbättrar deras processer och funktionaliteter. 

 

Liridon började sin anställning på Traventus efter sin kandidatutbildning på IT- och ekonomiprogrammet på Malmö Universitet. Efter sin examen var han nyfiken på rollen som konsult och hittade då till Traventus, vilket vi är väldigt glada över. Självklart är vi nyfikna på att veta mer om Liridon och hans resa på Traventus samt hur det är att gå direkt från Universitet till att dagligen få sätta sig in i kundernas verksamheter och hjälpa dem framåt med deras affärssystem. 

 


Hur är det att jobba inom supporten på Traventus? 

"Det är roligt och framförallt lärorikt att arbeta inom supporten. Det är ett väldigt bra sätt att lära sig systemet på, för att sedan gå vidare till rollen som konsult. Inom supporten har man dessutom kontakt med de flesta kunder vilket gör att man får en förståelse för vad de flesta av våra kunder arbetar med och har för behov.

 


 

"Min tjänst på Traventus passar perfekt för någon som är nyexaminerad och vill utvecklas." 

 kollegor (10)

Vad är det som gör det så roligt att jobba på Traventus? 

"Det bästa med att jobba på Traventus är alla trevliga och kunniga kollegor. Det är en trevlig arbetsplats där man får den hjälp man behöver och där man även har det riktigt kul på jobbet!" 

 

Varför valde du att börja på Traventus?

"Jag blev rekommenderad av en vän som idag också jobbar på Traventus. Efter att ha läst på om bolaget kände jag att det var ett intressant bolag som är verksamma inom något jag kunnat tänka mig jobba med. Tjänsten som låg ute på Traventus sida kände jag passa perfekt för mig som var nyexaminerad och ville utvecklas, vilket gjorde att jag sökte tjänsten."

 

När känner du yrkesstolthet? 

"När jag kan hjälpa våra kunder och känner de uppskattar det."

 

Vad vill du säga till den som funderar på att söka jobb på Traventus?

"Vill du ha en trevlig och utvecklande arbetsplats ska du absolut söka!"

 


 

Intresserad av att jobba som konsult? 

HITTA DITT DRÖMJOBB HÄR! 

 

 

Recent Articles

Träffa Karin Sundbäck

 

Träffa Rasmus Fridolf

 

Träffa Martina Holm