Välkommen Daniel Pedersen-Dambo!

Daniel PD

 

 

 

 

 

 

 

 

DANIEL PEDERSEN-DAMBO.

Den 15e februari 2023 hade vi glädjen att välkomna vår nya Försäljningschef, Daniel Pedersen-Dambo, till Traventusfamiljen.

 

Daniel kommer sedan tidigare från CRM bolaget SuperOffice där han arbetade med försäljning och affärsutveckling under cirka fem år. 

 

Daniel, berätta mer om din bakgrund samt om vad som är så roligt med att arbeta med försäljning inom IT? 

"Under mina år på SuperOffice har det varit väldigt vanligt att sälja en CRM lösning som även har en kraftfull integration till ett ERP system, som exempelvis Visma.net eller Visma Business. Därmed är jag van att hålla diskussioner på hur företag kan effektiveras och uppnå tillväxt med en kombination av både bland annat CRM samt ERP system.

 

Jag älskar att arbeta med kunder och prospekts för att hjälpa dem att effektiviseras samt att uppnå tillväxt med hjälp av verksamhetsstödjande IT, vilket bland annat både ERP och CRM system just är." 

 

kollegor (9)Vad kommer din roll på Traventus innebära? 

"Som Försäljningschef kommer min roll innebära att driva försäljning mot både potentiella och befintliga kunder, samt att bygga vidare på existerande och nya samarbeten. Jag kommer även fokusera mycket på att utveckla vårt CRM system för att vi som team ska arbeta ännu bättre och kundorienterat för vad som är viktigast för oss = våra kunder.

 


 

"Tveka inte att kontakta mig för ett möte, gärna i kombination med en lunch, för att diskutera om hur vi kan hjälpa er." 

 
Hur känns det att börja på Traventus? 

"I onsdags var min första dag och jag kunde verkligen inte haft en bättre start då vi hade invigning av vårt nya kontor vid Rådmansgatan i Stockholm, samt att jag fick träffa så många av mina trevliga samt duktiga kollegor! 

Jag ser verkligen fram emot att hjälpa Traventus kunder och prospekts att nå nya höjder med hjälp av Visma samt andra system. " 

 

 


Vill du komma i kontakt med Daniel? 

KLICKA HÄR

 

 

 

Recent Articles

Träffa Kristin Jennefelt, en av våra verksamhetskonsulter

Framtidens affärssystem i molnet

Affärssystemet har alltid varit centralt för ett företags verksamhet och framgång men efter...

Följ med Klara en av våra traineer

Följ med vår trainee Klara under hennes första månad på Traventus. Vi får följa med till Vismas...