Träffa Rasmus Fridolf

Rasmus

 

 

 

 

 

 

 

 

RASMUS FRIDOLF.

Rasmus började på Traventus i mars 2022 i samband med sina sista månader på universitetet. Rasmus är anställd som verksamhetskonsult på Traventus och kommer efter en tid i vår grymma support gå vidare i sin roll som konsult. När han började hos oss startade han i supporten med det molnbaserade systemet Visma.net ERP.

 

Under sommaren 2022 gick han därefter över till supporten för Visma Business där han är kvar idag. Detta innebär att han är en av våra medarbetare som besitter kunskap om båda systemen. 

kollegor (8)

Rasmus är en lagspelare både på jobbet och på hemmaplan. På fritiden spelar han fotboll på hög nivå och han är en aktiv deltagare i våra fyspass vi har varje onsdag på Malmökontoret. Vi är självklart nyfikna på hur Rasmus tycker det är att arbeta på Traventus och har därför passat på att ställa honom några frågor nedan. 


Beskriv din roll på Traventus? 

"Jag jobbar idag inom Visma Business-supporten där jag tillsammans med mina kollegor hjälper våra kunder med deras vardagliga problem och frågor kring systemet. Vi hjälper dem att få ut så mycket som möjligt av systemet för att underlätta deras arbete. När jag började på Traventus så började jag inom supporten med det molnbaserade systemet Visma.net ERP vilket gör att jag idag har erfarenhet av två system som skiljer sig ganska så mycket åt. Det har bidragit till en stor utveckling för mig.

 


 

"Traventus är en otroligt rolig arbetsplats som ger dig grymma förutsättningar att utvecklas båda i din arbetskarriär men också som människa

 kollegor (6)

Hur är det att jobba i supporten på Traventus? 

"Det är väldigt lärorikt och roligt! Vi har mycket kontakt med våra kunder och får möjligheten att hjälpa dem samtidigt som man lär känna deras verksamheter och hur de arbetar." 

 

Varför valde du att börja på Traventus?

"Jag valde att börja jobba på Traventus eftersom att det verkade som en väldigt rolig arbetsplats där man har stor möjlighet att utvecklas. Jag blev rekommenderad det av en person (numera kollega) på Traventus som talade väldigt gott om jobbet."

 

Vad är det absolut bästa med att jobba på just Traventus? 

"Det absolut bästa är de grymma kollegorna och gemenskapen som finns. Samtidigt får man jobba nära kunder och hjälpa dem att effektivisera sina verksamheter. Den kombinationen gör det roligt att gå till jobbet varje dag."

 

Hur skulle du beskriva Traventus kultur? 

"Jag skulle beskriva den som glädje, gemenskap och en nära och lätt kontakt med samtliga kollegor."

 

När känner du yrkesstolthet? 

"Varje gång jag känner att jag gör nytta för kunden."

 

Vad vill du säga till den som funderar på att söka jobb på Traventus?

"Ta chansen! Det är en otroligt rolig arbetsplats som ger dig grymma förutsättningar att utvecklas båda i din arbetskarriär men också som människa."

 


Nyfiken på rollen   

 som Verksamhetskonsult? 

Kopia av Martina blogg

Kajsa Rosén, Customer Success Team Lead
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA I KONTAKT MED MIG

 

Recent Articles

Träffa Liridon Berisha

 

Träffa Karin Sundbäck

 

Komplett molnbaserat affärssystem håller ordning på lagret

-Nu har vi den spårbarhet vi behöver och samarbetet med Traventus fungerar jättebra, säger Stefan...