Träffa Erika Carlsson, en av våra Visma.net ERP konsulter

1672277342Erika

 

ERIKA CARLSSON.

Efter studierna inom IT och ekonomi på Malmö Universitet hamnade Erika på Traventus.

Det var alltså i augusti 2019 som Erika började sin resa hos oss och det har hänt mycket sedan dess. 

 

 

Erika är idag Visma.net ERP konsult och vi har ställt henne några frågor för att lära känna henne bättre och få en inblick i hennes dagliga arbete på Traventus. 

 


Hur har din resa på Traventus sett ut? 

"När jag började på Traventus gick jag en traineeutbildning för att lära mig Visma.net ERP, vilket är det systemet jag främst arbetar med och har kunskap i idag. Parallellt med utbildningen jobbade jag i Traventus support vilket var ett bra sätt att lära mig mer om systemet, men även lära känna våra kunder och deras olika sätt att arbeta på.

Efter en viss tid, och innan jag gick över till konsult på heltid, ansvarade jag för vår Visma.net support som Teamleader för det teamet som jobbade i supporten just då. Så under mina tre år på Traventus har jag alltså kunnat utveckla min arbetsroll 3 gånger." 

 


 

"Att jobba på Traventus är kul och utvecklande! Man får jobba både enskilt och i projekt tillsammans vilket gör arbetet omväxlande." 

 Namnlös design (14)

Vad skulle du säga är det absolut bästa med ditt jobb och att jobba på just Traventus? 

"Mina kollegor först och främst! Vi är ett otroligt bra gäng på företaget vilket är väldigt värdefullt för mig. På andra plats skulle jag säga det dagliga arbetet med att hjälpa våra kunder och göra det bättre och lättare för dem. Att kunna göra kunder nöjda är en otrolig endorfin-kick!" 

 

Hur skulle du beskriva Traventus kultur?

"Högt i tak skulle jag vilja börja med. Vi är många olika individer som ändå fungerar väldigt bra ihop och har kul ihop. Även om vi arbetar hårt så har vi också roligt på jobb vilket skapar en mycket trevlig atmosfär."

 

Varför valde du Traventus? 

"Arbetet man gör på Traventus, oavsett arbetsroll, är precis det jag ville jobba med efter skolan: IT i kombination med människor. Jag är glad att jag kan arbeta med IT och samtidigt ha mycket kundkontakt, vilket är något jag värderar högt. På så sätt blir jobbet inte ensidigt och isolerat."

 

Vad vill du säga till den som funderar på att söka jobb på Traventus?

"Om du tycker om kombinationen av IT och att hjälpa och ha kontakt med olika typer av människor så är detta absolut ett arbete som kan passa dig. Om du samtidigt vill ha en arbetsplats som fungerar som en andra familj där du är fri att vara dig själv, då tycker jag Traventus är helt rätt plats."

 


 

Vill du arbeta tillsammans med Erika? 

HITTA DITT DRÖMJOBB HÄR! 

 

 

Recent Articles

Lantmännens ekonomiavdelning är digitaliserad med Visma.net

Lantmännen ägs av 20 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i...

5 anledningar att använda Visma.net ERP för lagerhantering

Visma.net är ett molntjänst-system för lagerhantering, lämpat för dig som vill  effektivisera din...

5 anledningar att använda Visma.net ERP i en digitaliserad värld

Digitaliseringen av teknikmarknaden med nya digitala verktyg har skapat möjligheter att göra saker...