Attraktiv helhetstjänst med Visma Business och Microsoft Azure

Utmaningen

Vi ville komplettera vårat erbjudande ut mot kund med molntjänster, rapporter och statistik kopplat till Visma Business. I takt med digitaliseringens framfart ställer kunderna allt högre krav på korta implementationstider, hög tillgänglighet och möjligheten att kunna skala lösningen på ett smidigt sätt. Hög säkerhet och rätt grund för att kunna bli GDPR Complient är också viktiga faktorer idag.

Lösningen och dess fördelar

Tillsammans med WeSafe IT paketerade vi affärssystemet Visma Business och Microsoft Azure till en attraktiv helhetstjänst för våra slutkunder.

Kortare leveranstider

Detta innebär kortare leveranstider med ökad möjlighet till standardisering, kontroll och minskade implementationskostnader, detta är avgörande i vår strävan att leverera rätt lösning i rätt tid och till rätt pris.

Kostnadseffektivt

Kostnadseffektiviteten i Azure tillsammans med möjligheten att bara betala för de resurser som används ger oss möjligheten att erbjuda slutkund en lösning som helt dynamiskt kan följa deras fortsatta utveckling till en låg totalekonomi.

Modern miljö

Den moderna tekniken i Azure säkerställer att slutanvändaren får en upplevelse av att jobba i en ”snabb” och modern miljö vilket är avgörande för en positiv helhetssyn.

Säkerhet

Då vi alltid värderar säkerheten högt uppskattade vi den gedigna dokumentation som Microsoft tagit fram gällande säkerheten i Azure och uppfyllnad av säkerhetskrav. Med Azure som grund och skräddarsydda backuptjänster från WeSafe IT kan både vi och slutkund sova tryggt om natten.

Inga bindningstider

Med hjälp av Microsoft Azure kan vi erbjuda våra slutkunder en modern och nutidssäkrad lösning helt utan bindningstider eller initiala investeringar gällande hårdvara.

 

Vill du veta mer om hur du kan jobba effektivare eller bara har en fråga?

Boka en demo eller ring oss direkt på 010-410 46 00

Recent Articles

Har ni en molnstrategi?

Det blir allt molnigare. Nej, vi menar inte att vädret blir till det sämre, självklart pratar vi om...

Framtidens affärssystem i molnet

Affärssystemet har alltid varit centralt för ett företags verksamhet och framgång men efter...

Det nya affärssystemet löste problemet med växtvärk

Det går att göra så mycket med det nya systemet. Allting flyter som det ska och vi har allting på...