5 anledningar att använda Visma.net ERP för lagerhantering

Visma.net är ett molntjänst-system för lagerhantering, lämpat för dig som vill  effektivisera din logistikhantering och minimera risken för missar.
Systemet har en kraftfull logistikfunktion och kan integrera olika lagerhanteringsmetoder, ger en tydlig överblick över lagersaldot och registrerar automatiskt lagerrörelser på balansräkningen.

Det kan också utökas med smarta tilläggstjänster, hantera säsongsvariationer av artiklar, flera lagerställen och beställningspunkter, samt generera intelligenta inköpsförslag.

5 exempel på varför man ska använda Visma.net ERP:

  1. Förbättrad lagerhantering: Visma.net kan säkerställa att allt finns där det ska och görs när det behövs, vilket minskar risken för tomma lagerhyllor, inkompletta leveranser och förseningar.
  2. Effektivisering av logistikhantering: Genom att lyfta upp verksamheten i molnet kan företaget effektivisera hela sin logistikhantering och minimera risken att saker hamnar mellan stolarna.
  3. Djup i logistiken: Visma.net erbjuder en kraftfull logistikfunktion och möjlighet att integrera olika lagerhanteringsmetoder, vilket ger företaget ett djup i logistiken.
  4. Tydlig överblick: Systemet ger en tydlig överblick över det aktuella lagersaldot och registrerar automatiskt lagerrörelser på balansräkningen.
  5. Smarta tilläggstjänster: Visma.net kan utökas med smarta tilläggstjänster såsom säsongsvariationer av artiklar, flera lagerställen, beställningspunkter och schemaläggning. Det kan också generera intelligenta inköpsförslag baserat på försäljningshistoriken.

Missa inte möjligheten att förbättra dina affärsprocesser - börja använda Visma.net ERP idag!

 

Recent Articles

Lantmännens ekonomiavdelning är digitaliserad med Visma.net

Lantmännen ägs av 20 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i...

5 anledningar att använda Visma.net ERP i en digitaliserad värld

Digitaliseringen av teknikmarknaden med nya digitala verktyg har skapat möjligheter att göra saker...

Följ med Erika en av våra traineer

November är över och snart även vår trainee-utbildning. Vi som ska bli Visma.net konsulter är nu...